Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Logopedie voor iedereen

Uw logopedist in Ens is Het Praathuis! Wij zijn er voor iedereen, van jong tot oud. Heeft u een vraag over stem, spraak, taal of gehoor? Of wilt u meer weten over de behandeling of andere zaken? Neem gerust contact met ons op. Wij zitten elke donderdag in gebouw Het Roefje in Ens! Tevens zijn wij de rest van de week te vinden op slechts enkele kilometers afstand van Ens.

Sfeer van vertrouwen

Het Praathuis werkt veel samen met andere zorgaanbieders. Hierdoor is de behandeling effectiever en heeft het meer kans van slagen. U voelt zich hierdoor betrokken bij de gang van zaken. Logopedie heeft namelijk alles te maken met praten, communiceren, uiten, begrijpen en begrepen worden. U moet zich vrij voelen om het probleem openlijk te kunnen bespreken. Dat kan bij Het Praathuis zeker. Onze logopedist zorgt ervoor dat er een fijne sfeer van vertrouwen hangt.

Logopedist Ens

Leeftijd is geen probleem

Er komen veel kinderen naar onze praktijk, maar ook u als volwassene bent van harte welkom. Onze logopedist heeft namelijk voor iedereen een passende behandeling! Elke donderdag kunt u bij ons in Ens terecht. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder meer:

  • Begeleiding bij de ontwikkeling van eten en drinken bij baby’s
  • Taalontwikkelingsstoornissen bij kinderen
  • Problemen op het gebied van stem, spraak of taal bij volwassenen

Er is nog veel meer mogelijk bij ons in de praktijk in Ens. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij onze logopedist.

Ervaring in het vak

Wij als logopedist in Ens hebben veel ervaring in ons vak. Wij werken ook veel samen met elkaar en geven elkaar feedback waar nodig. Dit zodat de logopedische behandeling meer kans heeft om te slagen. Zo kunnen wij u een goede behandeling aanbieden. Wij als logopedist hebben onder andere ervaring op de volgende gebieden:

Wilt u contact met uw logopedist in Ens?

Elke donderdag staat onze logopedist voor u klaar in Ens. Heeft u een vraag over de behandeling of andere zaken? Voelt u zich dan vrij om ons te contacteren! Wij vinden het prettig als u zich vrij voelt om met ons te kunnen communiceren. Bel naar 038-3318132 of mail naar info@praathuis.info. Ga snel naar Het Praathuis, uw logopedist in Ens!