Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Begeleiding op maat

Het Praathuis is uw logopedist in Grafhorst. Wij bieden niet alleen advies en behandelingen voor kinderen aan, maar ook volwassenen en zelfs baby’s zijn meer dan welkom. Samen met u kijken we naar het probleem, en bieden zo begeleiding op maat aan. Wij zijn gevestigd op slechts enkele kilometers van Grafhorst af.

Wat bieden wij u?

Dicht bij Grafhorst zit onze allround logopedie praktijk. U kunt met alle soorten vragen op het gebied van stem, spraak, taal en gehoor bij ons terecht. Elk jaar volgen wij na- en bijscholing, zodat wij u het beste advies kunnen geven. Ook kunnen wij zo samen met u kijken naar een goede behandeling. Doordat we in een groepspraktijk werken, kunnen we elkaar feedback geven en verschillende ervaringsgebieden opbouwen. Zo kunnen wij alle mensen in de buurt van Grafhorst helpen met vragen over spraak, taal en communicatie.

Baby’s, kinderen en volwassenen!

Het Praathuis heeft verschillende logopedisten voor u klaar staan. Wij bieden begeleiding voor elke leeftijd. Denk hierbij aan:

Dit zijn maar een paar van de problemen waarbij onze logopedist nabij Grafhorst u kan helpen. U kunt contact opnemen met onze logopedist als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Logopedist Grafhorst

Betrokkenheid in de praktijk

Bij ons in de praktijk dichtbij Grafhorst zijn ook een (kinder)fysiotherapeut en een consultatiebureau gevestigd. Wij vinden het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt, zodat de behandeling meer kans van slagen heeft. Tevens vinden wij het belangrijk dat u zich vrij voelt om te communiceren en dat u zich betrokken voelt. Als logopedist vinden wij het belangrijk dat er een prettige samenwerking is en een goede behandelperiode. Een logopedist kan namelijk veel voor u of uw kind betekenen.

Bel of mail uw logopedist in Grafhorst!

Het Praathuis heeft meerdere logopedisten voor u klaar staan. Op slechts enkele kilometers afstand van Grafhorst zit onze praktijk. Voel u vrij om ons te contacteren voor al uw vragen over de behandeling of andere zaken. Neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar 038-3318132 of te mailen naar info@praathuis.info. Kom snel naar Het Praathuis, uw logopedist in Grafhorst.