Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Gespecialiseerd in logopedie!

Zoekt u een logopedist in Kampen? Dan is Het Praathuis iets voor u. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in kinderen, maar ook volwassenen zijn meer dan welkom. Heeft u een vraag over stem, spraak, taal of gehoor? Geen probleem. U kunt met al uw vragen terecht bij ons. Wij zijn slechts een aantal minuten van Kampen verwijderd. Wij willen graag dat iedereen zich prettig voelt bij ons in de praktijk.

Logopedie voor alle leeftijden

Op slechts enkele kilometers van Kampen af vindt u onze praktijk, waar wij logopedie aanbieden voor alle leeftijden. Niet alleen kinderen, maar ook baby’s en volwassenen zijn meer dan welkom in onze praktijk. Er zijn meerdere logopedisten werkzaam bij ons, waardoor wij ook voor

Logopedist Kampen

iedereen een passende behandeling hebben. Hierdoor zijn wij dé logopedist in Kampen en omgeving voor u!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In onze praktijk dichtbij Kampen is ook een (kinder)fysiotherapeut en een consultatiebureau gevestigd. Hier werken wij nauw mee samen. Tevens volgen wij ieder jaar na- en bijscholing, waardoor wij als logopedist u het beste advies en de beste behandeling kunnen geven. Bij ons kunt u:

  • Zich vrij voelen om te communiceren met ons
  • Een probleem openlijk bespreken
  • Terecht voor een sfeer van vertrouwen

Waar zijn wij in gespecialiseerd?

Wij vinden het erg belangrijk dat er goed wordt samengewerkt met elkaar. Zo heeft de logopedische behandeling meer kans op slagen. Als logopedist zijnde hebben wij veel ervaring op het gebied van onder meer:

Zijn wij uw logopedist in Kampen?

Bent u op zoek naar een logopedist? Zoek dan niet verder. Wij zitten op slechts enkele kilometers van Kampen af. U kunt ons altijd contacteren. Ook voor algemene vragen of vragen over de behandeling. Er staat een logopedist voor u klaar in onze praktijk dichtbij Kampen. Neem snel contact met ons op via 038-3318132 of mail naar info@praathuis.info. Het Praathuis is uw logopedist in Kampen!