Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Uw logopedist in Kampereiland

Persoonlijke begeleiding, vertrouwelijke sfeer en een goede behandelperiode. Dat vindt u bij Het Praathuis. Wij zijn gevestigd op slechts enkele kilometers van Kampereiland af. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen en baby’s zijn meer dan welkom bij ons. Dit maakt ons dé logopedist in Kampereiland voor u!

Onze allround praktijk

Het Praathuis is een allround praktijk, waar wij logopedie aanbieden voor elke leeftijd. Wij vinden het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt met andere specialismes. Zo kunnen wij alle mensen in de buurt van Kampereiland helpen met vragen over spraak, taal en communicatie. Wij volgen ieder jaar na- en bijscholing. Hierdoor kunnen wij als logopedist u het beste advies en behandeling geven. Wij zitten op slechts enkele minuten van Kampereiland af.

Wat kunnen wij u bieden?

In onze praktijk zijn meerdere logopedisten werkzaam die voor u klaar staan. Samen met u kunnen wij kijken naar het probleem. Wij hebben ervaring op meerdere gebieden en kunnen u dus te allen tijde helpen. Denk aan:

En zo is er nog veel meer mogelijk bij onze logopedist! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Logopedist Kampereiland

Een prettige sfeer

Onze praktijk is slechts enkele minuten verwijderd van Kampereiland. Onze logopedist staat voor u klaar in onze praktijk. Wij vinden het belangrijk dat er een prettige samenwerking is en een fijne vertrouwelijke sfeer. Niet alleen uw kind is bij ons van harte welkom, maar ook u als ouder. Onze logopedist staat voor iedereen klaar, ongeacht de leeftijd! U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Begeleiding bij de ontwikkeling van eten en drinken bij baby’s
  • Taalontwikkelingsstoornissen bij kinderen
  • Problemen op het gebied van stem, spraak of taal bij volwassenen

Neem contact met ons op

Op slechts enkele kilometers afstand van Kampereiland zit onze praktijk. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de behandeling en andere zaken. Als logopedist in Kampereiland vinden wij het belangrijk dat u zich vrij voelt om met ons te communiceren. Neem dus gerust contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 038-3318132 of te mailen naar info@praathuis.info. Dé logopedist in Kampereiland is Het Praathuis!