Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Voor al uw vragen over logopedie

Als u op zoek bent naar een logopedist in Kamperzeedijk, zoek dan niet verder. Het Praathuis is er voor iedereen: van jong tot oud. U kunt met al uw vragen over stem, spraak, taal en gehoor bij ons terecht. Er staat een logopedist voor u klaar om u te helpen. Wij vinden het belangrijk dat u zich vrij voelt om uw probleem te communiceren met ons, zodat wij begeleiding op maat kunnen bieden. Onze praktijk is slechts enkele minuten van Kamperzeedijk verwijderd.

Een goede samenwerking

Wij zijn ervan overtuigd dat een logopedische behandeling meer kans van slagen heeft wanneer er goed wordt samengewerkt. Daarom zoeken wij geregeld contact met andere specialisten om u een goede behandeling te kunnen geven. Onze logopedist communiceert ook nauw samen met elkaar en geven elkaar feedback waar nodig. Wij zijn gevestigd op slechts enkele kilometers afstand van Kamperzeedijk.

Verschillende mogelijkheden

Logopedie heeft te maken met praten, communiceren, uiten, begrijpen en begrepen worden. In onze praktijk dicht bij Kamperzeedijk zijn verschillende logopedisten werkzaam. Zij kunnen u helpen met onder andere de volgende problemen:

Logopedist Kamperzeedijk

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem gerust contact met onze logopedist op.

Voor elke leeftijd

Uw logopedist in Kamerzeedijk. Bij ons in de praktijk kunt u met elke leeftijd terecht. Tevens ook met veel verschillende soorten problemen. Bent u volwassen en heeft u spreekangst? Geen probleem. Of heeft uw kind moeite met praten? Zelfs uw baby kan bij ons terecht voor begeleiding bij de ontwikkeling van het eten en drinken. Wij zijn slechts op enkele kilometers afstand van Kamerzeedijk gevestigd, en zijn daarom goed bereikbaar voor u!

Contacteer uw logopedist in Kamperzeedijk

Bij ons in de praktijk staat er een logopedist klaar voor al uw vragen. Wij zitten op slechts enkele kilometers afstand van Kamperzeedijk. Neem snel contact met ons op. Bel naar 038-3318132 of mail naar info@praathuis.info. Het Praathuis is uw logopedist in Kamperzeedijk.