Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Iedereen is welkom

Zoekt u een logopedist in Kraggenburg? Dan bent u bij Het Praathuis aan het juiste adres! Onze praktijk ligt slechts op enkele minuten afstand van Kraggenburg. Niet alleen uw kind is van harte welkom bij ons, maar ook u als volwassene! Onze logopedist beantwoordt graag al uw vragen over de behandeling en andere zaken.

Streven naar een goede behandeling!

Dichtbij Kraggenburg vindt u onze allround logopedie praktijk. Wij streven ernaar om u een zo goed mogelijke behandeling te bieden. Dit doen wij door samen te werken met andere zorgaanbieders, maar ook door elkaar feedback te geven. Zo optimaliseren wij de kans dat de behandeling slaagt. Onze logopedisten volgen ook ieder jaar na- en bijscholing om hun kennis up-to-date te houden voor u.

Specialist voor elke leeftijd

Begeleiding op maat vindt u bij ons als logopedist nabij Kraggenburg. Wij hebben geruime ervaring op verschillende gebieden. Logopedie is er voor elke leeftijd. Ook voor u of uw baby! Onze logopedisten kijken graag samen met u naar het probleem om zo tot een goede behandeling te komen. Hier een kleine lijst met waarvoor u zoal terecht kunt bij ons:

Logopedist Kraggenburg

Vertrouwelijke sfeer

Een logopedist kan veel voor u of uw kind betekenen. Het is daarom ook van belang dat er een fijne band is tussen u, uw kind en de logopedist. Zo wordt er een sfeer van vertrouwen gecreëerd en kunnen problemen openlijk worden besproken. Op alles wat in onze praktijk dichtbij Kraggenburg wordt besproken geldt een beroepsgeheim. Wij overleggen dus alleen met anderen wanneer u daarvoor toestemming geeft.

Neem contact op met uw logopedist in Kraggenburg

Op slechts enkele minuten afstand van Kraggenburg zit onze praktijk. Hier kunnen wij u helpen met al uw vragen en problemen over de behandeling en andere zaken. Komt u snel naar onze praktijk nabij Kraggenburg toe! Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! Neem snel contact met ons op en bel naar 038-3318132 of mail naar info@praathuis.info. Wij van Het Praathuis zijn uw logopedist in Kraggenburg!