Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Wat kan Het Praathuis bieden?

Zoekt u een logopedist die hulp kan bieden? Dan bent u bij Het Praathuis aan het juiste adres. Een logopedist biedt namelijk hulp bij allerlei soorten problemen. Denk aan taalstoornissen of dyslexie. Ook kinderen en volwassenen met het syndroom van Down zijn van harte welkom.

Waarom naar een logopedist?

Een logopedist kan veel hulp bieden. Communicatie is namelijk meer dan alleen taal. Iedereen communiceert, op elk moment. Dankzij communicatie en taal is het mogelijk om met anderen samen te leven. Communicatie- en taalstoornissen hebben een negatief invloed op ons en onze omgeving. Het is daarom zeer belangrijk dat de communicatie ook daadwerkelijk goed verloopt.

Logopedist

Logopedie is niet alleen de behandeling van spraak,- slik-, en taalproblemen. Problemen in de stand van het gebit kan ook een reden zijn om een logopedist te bezoeken.

Logopedie voor iedereen

Bij Het Praathuis kunt u niet alleen terecht met uw kind, maar ook u als volwassene en zelfs uw baby is bij ons van harte welkom. Er zijn verschillende probleemgebieden waarom u een bezoek zou kunnen brengen aan de logopedist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Heesheid
  • Dyslexie
  • Articulatiestoornis
  • Spreekangst
  • Stotteren
  • Begeleiding bij de ontwikkeling van eten en drinken
  • Afwijkende mondgewoonten

Goede samenwerking en een fijne sfeer

Bij Het Praathuis werken wij veel samen met andere zorgaanbieders. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de behandeling effectiever is. Tevens volgen wij ieder jaar na- en bijscholing om onze kennis op peil te houden. Zo zijn wij er zeker van dat wij alle mensen met vragen over spraak, taal en communicatie kunnen helpen. Onze logopedisten streven naar een fijne en gemoedelijke sfeer in de praktijk. Wij willen graag dat u en uw kind zich prettig bij ons voelt. Wij streven naar een sfeer van vertrouwen in onze praktijk.

Neem snel contact op

Zoekt u ook een logopedist die u kan helpen? Ga dan snel naar Het Praathuis! Wij helpen niet alleen kinderen, maar ook u als volwassene bent van harte welkom. Wij vinden het fijn als u zich vrij voelt om ons te contacteren. Neem dus snel contact met ons op door te bellen naar 038-3318132 of te mailen naar info@praathuis.info. Uw persoonlijke logopedist vindt u bij Het Praathuis in IJsselmuiden!