Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Een logopedist voor iedereen

U bent aan het juiste adres bij Het Praathuis als u een logopedist in Mastenbroek zoekt. Onze praktijk ligt slechts op enkele kilometers afstand van Mastenbroek. Niet alleen kinderen zijn welkom bij ons, maar ook u als ouder of uw baby is welkom bij ons. Wij vinden het van belang dat u zich vrij voelt om ons te contacteren. Zo zijn wij er zeker van dat er een prettige en vertrouwelijke sfeer bij ons hangt in onze praktijk dichtbij Mastenbroek.

Onze praktijk

In de buurt van Mastenbroek is onze praktijk gevestigd. Het is een kleine groepspraktijk waar wij alle mensen met vragen over stem, spraak, taal en gehoor helpen. Wij vinden het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt met andere specialismen en andere logopedisten. Zo heeft de logopedische behandeling meer kans van slagen. Een prettige samenwerking en een sfeer van vertrouwen vindt u zeker terug bij onze logopedist.

Specialist op veel gebieden!

Op maat gemaakte begeleiding voor elke leeftijd. Dat vindt u bij ons als logopedist nabij Mastenbroek. Wij hebben ervaring op meerdere gebieden. Hier een kleine greep waar wij zoal mee kunnen helpen:

Logopedist Mastenbroek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ervaring met alle leeftijden!

Logopedie is er niet alleen voor kinderen. Het is voor elke leeftijd! Bij baby’s kunt u denken aan een behandeling voordat het spreken begint. Het biedt begeleiding bij de ontwikkeling van het eten en drinken. Onze logopedist wilt u hier graag mee helpen. Eventueel ook aan huis in Mastenbroek. Ook voor kinderen is er veel mogelijk. Als het kind bijvoorbeeld moeite heeft met praten. Tevens zie je ook bij volwassenen dat er mensen zijn die lijden aan spreekangst, heesheid, stotteren of onduidelijk spreken. Ook hier hebben wij ruime ervaring mee.

Meer weten over uw logopedist in Mastenbroek?

Er staat een logopedist voor u klaar in onze praktijk vlakbij Mastenbroek. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de behandeling en andere zaken. Wij vinden het belangrijk dat u zich vrij voelt om met ons te communiceren. Neem dus gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038-3318132 of te mailen naar info@praathuis.info. Uw logopedist in Mastenbroek is Het Praathuis!