Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Over onze praktijk

Onze logopediepraktijk is gevestigd in het prachtige Kulturhus Sonnenburgh in IJsselmuiden. Dat betekent dat onze behandeling effectiever is vanwege de goede samenwerking met andere disciplines. Wij werken niet vanaf een eiland maar met korte lijnen naar de collega-zorgaanbieders.

In logopediepraktijk Het Praathuis werken Roelien van Halsema en Saskia Verhoef. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over -kort gezegd- stem, spraak, taal, gehoor en mond. Ook vroegbehandeling bij baby’s en jonge kinderen en begeleiding van lees- en schrijfproblemen is mogelijk. Kinderen en volwassenen met Down Syndroom zijn ook bij ons aan het goede adres.

Er is geen leeftijdgrens voor een behandeling door de logopedist, bij ons komen mensen tussen 0 en 100. U kunt zich aanmelden voor een eerste gesprek tijdens het inloopspreekuur van de kinderfysiotherapeut en logopedist.

Op deze site zult u veel informatie kunnen vinden over onze werkwijze. Graag tot ziens, spreek ons aan in Het Praathuis! Of mail naar: info@praathuis.info

Wilt u meer weten over ons?

Bekijk dan ook de volgende pagina’s:

Folders met informatie

Op onze website hebben wij ook een aantal folders staan. Hier kunt u veel informatie terugvinden voor baby’s, kinderen én volwassenen. Neem snel een kijkje!

Over ons - Kulturhus Sonnenburgh

Iedereen uit de omgeving

Bij ons komen niet alleen kinderen en volwassenen uit IJsselmuiden maar iedereen in deze omgeving is van harte welkom bij ons. Denk hierbij aan de volgende plaatsen: Kampen, Grafhorst, Mastenbroek, Kamperzeedijk, Kampereiland, en Wilsum.

Meer informatie?!

Bezoek ook eens onze volgende pagina’s. Wellicht geven deze u meer informatie over een desbetreffend onderwerp.