Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Wat is onze visie?

Logopedie heeft alles te maken met praten, communiceren, uiten, begrijpen en begrepen worden. Je vrij voelen om te communiceren en het probleem openlijk kunnen bespreken is afhankelijk van een sfeer van vertrouwen. De behandeling heeft meer kans van slagen wanneer u zich betrokken voelt bij de gang van zaken en wanneer dat kan op een ongedwongen manier.

Wanneer wij werken met uw kind, vinden wij het belangrijk dat uw kind het fijn heeft bij ons en bij wijze van spreken wel elke dag zou willen komen naar onze praktijk. Ook is het voor u als ouder belangrijk dat u weet dat een goede band tussen uw kind en de behandelaar voor ons van belang is. Logopedie kan veel betekenen. Wij kunnen helpen ontwikkelen, wij begeleiden veranderingen.

Wij hopen op een prettige samenwerking en op een goede behandelperiode. Heeft u vragen over de behandeling of andere zaken dan kunt u ons natuurlijk altijd aanspreken. Wij vinden het van groot belang dat u zich daarin vrij voelt. Gaat het om een onderwerp dat wat meer tijd vergt dan zullen wij een afspraak met u maken.

Onze visie - Mijn eerste Van Dale