Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Blijf er niet langer mee zitten!

Spreekt uw kind weinig? Of is uw kind onverstaanbaar? Uw kind heeft misschien een spraakstoornis. Wacht het niet te lang af en kom naar Het Praathuis. Daar staan gespecialiseerde logopedisten voor u klaar om u en uw kind te helpen! Een spraakstoornis kan namelijk grote gevolgen hebben voor de ontwikkeling van uw kind. De logopedisten bij Het Praathuis zorgen ervoor dat u en uw kind zich prettig bij ons voelen!

Wat is een spraakstoornis?

Mensen met een spraakstoornis hebben moeite om bepaalde klanken te maken. Of ze verwisselen klanken. Ze zijn slecht te verstaan. Het kan ook zijn dat ze een woord of klank blijven herhalen. Een spraakstoornis is onder te verdelen in verschillende vormen. Hier een aantal voorbeelden:

Spraakstoornis

Hoe ontstaat het?

Een spraakstoornis kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld:

  • Een gehoorstoornis
  • Een afwijking aan de mond of keel
  • Het verkeerd gebruiken van de mond- of tongspieren
  • Door een ziekte of handicap
  • Door beschadiging aan het centraal zenuwstelsel

Wat kan Het Praathuis voor uw kind betekenen?

Het Praathuis heeft gespecialiseerde logopedisten die u of uw kind kunnen helpen met een spraakstoornis. Tevens hangt er een sfeer van vertrouwen in de praktijk. Wij streven er naar dat iedereen zich vrij voelt om met ons te communiceren. Er is altijd een behandeling op maat voor u. Wij kijken samen met u en uw kind naar het probleem en passen de behandeling waar nodig aan.

Maak snel een afspraak!

Merkt u dat uw kind last heeft van een spraakstoornis? De logopedisten van Het Praathuis kunnen u en uw kind hier verder mee helpen! Wij kijken naar het kind als individu en kunnen zo een behandeling op maat maken. Zo heeft het behandelplan meer kans op slagen. Tevens is het erg belangrijk dat u en uw kind zich prettig voelen bij ons in de praktijk. Neem dus gerust contact met ons op om nader kennis te maken! Bel naar 038-3318132 of mail naar info@praathuis.info. Uw logopedist voor een spraakstoornis is Het Praathuis!