Bij Het Praathuis is iedereen welkom, van jong tot oud!

Logopedie voor elke leeftijd!

Bij Het Praathuis bent u aan het juiste adres als u een logopedist in Wilsum zoekt. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in kinderen, maar ook voor volwassenen en baby’s hebben wij genoeg behandelingen klaarstaan! Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden. Onze praktijk ligt slechts op enkele kilometers afstand van Wilsum.

Behandelingen op maat

Dichtbij Wilsum vindt u onze logopedie praktijk. Wij vinden het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt, zodat de behandeling meer kans van slagen heeft. Onze logopedisten staan voor u klaar voor al uw soorten vragen. Tevens volgen wij ieder jaar na- en bijscholing om onze kennis op peil te houden. Zo zijn wij er zeker van dat wij u een goede behandeling en een goed advies kunnen bieden. Ook volwassenen en zelfs baby’s zijn welkom in onze praktijk. Onze logopedisten hebben ook voor deze doelgroepen een passende behandeling klaarstaan. Dit maakt ons dé logopedist in Wilsum voor u!

Welke problemen lossen wij op?

Het Praathuis heeft meerdere logopedisten voor u klaarstaan. Wij kunnen u helpen met verschillende problemen. Onze praktijk dichtbij Wilsum is hiervoor geschikt. Tevens is leeftijd geen enkel probleem en is iedereen welkom in onze praktijk. Hier een kleine greep met wat u zoal terecht kunt bij ons:

Samenwerking en een vertrouwelijke sfeer

Onze praktijk is slechts enkele minuten verwijderd van Wilsum. Wij vinden het belangrijk dat er een prettige samenwerking is en een vertrouwelijke sfeer. In het gebouw zijn ook een (kinder)fysiotherapeut en een consultatiebureau gevestigd. Hier werken wij nauw mee samen, zodat de behandeling het meeste kans van slagen heeft. Een logopedist kan namelijk veel voor u of uw kind betekenen.

Logopedist Wilsum

Bel uw logopedist in Wilsum

Er staan meerdere logopedisten voor u klaar in onze praktijk vlak bij Wilsum. Heeft u vragen over de behandeling of andere zaken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vinden het van groot belang dat u zich daarin vrij voelt. Bel dus snel naar 038-3318132 of mail naar info@praathuis.info. Ga snel naar Het Praathuis, uw logopedist in Wilsum!